GALERIJA [ Untitled 1 | Untitled 1 ] [Back]

Log Hiše Galerija 2 - Ročno tesane brunarice

Slokana Log Homes izdeluje in postavlja lesene log hiše brunarice v Kanadi, ZDA in Evropi.

Tukaj si lahko ogledate slike na roke stesanih log hiš brunaric iz našega gradbišča .

Example of full scribe, saddle notch

Fotografije iz našega gradbišča.

Picture from the Log Yard
 
Full Scrbe Log Home

Log hiša/brunarica na sliki je bila zgrajena za stranko iz Slovenije po skandinavski metodi in to s sedlastimi kotniki. Za to smo uporabili najboljši les - rdečo cedro (thuja plicata) in vrhunsko metodo ročnegaoblikovanja lesa.

Slovenia house construction
 
Pictures from Log Yard

Tale masivna kanadska hiša iz rdeče cedre je bila zgrajena v Sloveniji v 2010. Na njej smo uporabili velika cedrasta kopita, ki so dodala glavnemu vhodu v hišo še posebno grandioznost. Kliknite tukaj, če želite videti večjo sliko.

Flared_entrance_small

Tale prelepa na roke stesana log hiša je bila zgrajena iz lesa rdeče cedre in se odlikuje po tem, da so debla ogromnih masivnih debel 46cm povprečnega premera.

V Slokani Log Homes smo še posebno ponosni na to, da niso naše stranke nikoli oddaljene od njihovega projekta več kot od lastnih računalnikov. Vsak mesec vam bomo namreč poslali obsežno slikovno poročilu o napredovanju gradnje na našem gradbišču v Britanski Kolumbiji. Za primer slikovnega poročila  kliknite tukaj.

Ljubljana_Log_Home

Tudi talni prečniki log hiše brunarice so masivni. Ta lesena hiša je bila zgrajena samo iz najbolj kvalitetnih materialov in najboljšega lesa za tovrstno gradnjo - rdeče cedre iz pragozdov Kanade.

Vsa debla so na roke olupljena, na roke stesana in na roke zarisana za obdelavo in rezljanje. Še posebej se odlikuje po preciznem izdelovanju diamantnih kotnih zarezov. Za večjo sliko kliknite tukaj..

Slokana Log Home for Ljubljana, Slovenia.

Tukaj pa si oglejte še nekaj slik nasih log hiš / brunaric, ki smo jih zgradili za kanadski market.

Log Home with character flares
 
 
Log Home Cultus
 
Log Home Chilliwack Lake
 
Chilliwack Lake
 
Home ] Up ]


Bookmark and Share