PROJEKT "SLOKANA Tip A"

Predstavljen načrt hiše je bil specifično narejen za stranko iz Slovenije, ki si je želela evropski stil in dizajn s prelepimi lesenimi akcenti. Konstrukcija tega doma je po metodi steber/tram, in je stesana iz najboljšega lesa za grajenje log hiš brunaric - kanadske rdeče cedre (thuja plicata).

Slokana Log Homes - Type A front view.
 

Osnovni proces načrtovanja takšne hiše traja približno 2-3 tedne. Samo tesanje konstrukcije 6-8 tednov in dostava 4-6 tednov.

Ponosni smo na to, da se zmeraj potrudimo upoštevati strankin proračun in s tem pripomoremo k uresničitvi potreb in specifičnih želja stranke.

Slokana Log Homes - Type A rear view.
 

Kot del našega dizajn procesa, boste prejeli 3D film in animacijo vašega sanjskega doma. Obiskali boste lahko tudi vaše bodoče bivalne prostore od znotrajin od zunja še predno bodo le-ti postavljeni v realnost na vašem gradbišču.

Slokana Log Homes - Type "A" side view.
 

PROJEKT "VOJNIK RANCH"

Naslednji projekt smo narisali za stranko blizu Celja. Dizajn predstavlja velika okna, ki bodo odprla dušo in oko ne le prelepi sončni svetlobi, ampak tudi zajela enkraten pogled na vasico in Celjsko dolino, ki leži pod parcelo.

Slokana Log Homes- Vojnik Ranch
 

Čas samega tesanja in grajenja log ohišja lesene hiše iz rdeče cedre tega tipa in velikosti (220 m2) je približno 10-12 tednov..

Slokana Log Homes- Vojnik Ranch east side.
 

Za transport lahko računate nadaljnjih 4-6 tendov. Sama postavitev na strankini parceli pa 5-7 dni.

Slokana Log Homes- Vojnik Ranch west side.
 

To ohišje je bilo prirejeno za stranko iz načrta Malone. ki ga lahko najdete na naših straneh pod imenom "načrti 140m2-220m2".

Slokana Log Homes- Vojnik Ranch with deck
 

Načrt je zelo zanimiv in predstavlja enkratno razporejene bivalne prostore, po želji stranke. Načrt je štirikoten, ampak zanimiv po tem, da je postavljen v diagonalo.

Slokana Log Homes- Vojnik Ranch front view.
 
 
Home ] Up ]


Bookmark and Share