Na roke stesana SLOKANA Log Homes ohišja stanovanjskih lesenih hiš - brunaric in vikendov.

Slovenia
 
Slovenia Log Cabin_P1 Slovenia Log Cabin_P2 Slovenia Log Cabin_P3 
     
Slovenia Log Cabin_Interior1 Slovenia Log Cabin_1st_flr Slovenia Log Cabin_Interior2
  Slovenia pritličje  
Slovenia_Rogla/Vitanje Slovenia Log Cabin_2nd_flr Slovenia_Picture_Rogla_build
  Slovenia 1.nadstropje  

Velikost modela Slovenia je 103 m2 in je bil specifično narisan za našo stranko iz Vitanja, ki je želela postaviti bivalni vikend pod smučiščem Roglo v Sloveniji. To prekrasno, domačo in cenovno ne prezahtevno brunarico smo stesali iz lesa gostih letnic kanadske rdeče cedre, ki je bil posekan iz pragozdov prav tukaj v Britanski Kolumbiji.  

Poseben detalj, ki ga je želela stranka sta dva balkona, en iz pritličja, drugi iz prvega nadstropja. Prvi balkon/terasa je uporaben iz kuhinje in dnevne sobe za prijetno posedanje v naravi po kosilu. 

Balkon v prvem nadstropju daje eksluziven izstop v naravo iz glavne spalnice s pogledom v prekrasno dolino. V prvem nadstropju so glavna spalnica, kopalnica in majhna pisarna. Galerijca in stopnišče sta odprta s pogledom v pritličje.

Stranka je pod leseno hišo pozidala klet iz laporja z vhodom iz zunanje strani. Načrt Slovenia se z lahkoto prilagodi tudi tako, da bi bil vhod v klet od znotraj. Glavni vhod v leseno hišo je od strani tako, da se tale model lahko prilagodi tudi dostopu iz gornje ali spodnje ceste. Brunarica Slovenia je relativno majhna in kompaktna a z velikimi sobami in je cenovno zelo dosegljiva.

Če želite več informacij o dizajnu in okvirni ceni tega modela nas prosim pokličite ali nam pošljite email na info@slokana.com

 

 Bookmark and Share